top of page

 Bezooijen-Schreuders

 Mechanisatie B.V.

Draadloze Tracker Pro
Draadloze Tracker Ulti
Pro
Ulti

Uw contactpersoon:

Jack Schreuders

Mobiel: 06-46181766

Mail:      jack@bezooijen-schreuders.nl

Productomschrijving Pro Draadloos Tracker en Ulti Draadloos Tracker:

 

Live modus voor complete route - instelbaar beveiligings hekwerk - start-stop locaties - geen abonnement nodig - diefstal alert - naar wens locaties bufferen voor nog lager verbruik

U kiest de Pro Draadloos Tracker als het gaat om het beveiligen en volgen van een object die niet beschikt over een eigen accu. Voor zwaardere omstandigheden ( vocht, trillingen etc.) kiest u de draadloos Ulti Draadloos uitvoering.

Beide Trackers werken tot 3 jaar op de eigen interne battery pack en zijn eenvoudig in alle denkbare objecten te plaatsen zonder aansluiting op een accu!

Zowel de Pro als de Ulti beveiligt uw object door middel van het actueel registreren van volledige routes, het doorgeven van automatische start-stop locaties en het beveiligen door middel van een virtueel hekwerk om uw object.

De afmetingen van de draadloos Pro Tracker zijn 8,3 x 4 x 5,6 cm.

De draadloos Ulti Tracker is 8 x 8 x 5,3 cm en heeft een speciale dubbelwandige behuizing voor gebruik in extreem zware omstandigheden. Beide zijn relatief klein en goed "verstopt" aan te brengen.

 

Na aankoop krijgt u via een persoonlijke inlog webpagina toegang tot o.a. een kaart en satellietbeelden waarop alle actuele locaties worden weergegeven. Hier kunt u dan ook diverse instellingen aan uw specifieke wensen aanpassen.

 

Liever direct contact? Bel dan met Jack Schreuders 06-46181766.

Of klik hier om een bericht per mail te sturen.

 

Bezooijen Schreuders Track & Trace
Bezooijen Schreuders Track & Trace
Bezooijen Schreuders Track & Trace
Bezooijen Schreuders Track & Trace

2016 copyright Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V.

bottom of page