top of page

Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V.

...voor als het echt moet werken.

 ... en het moet blijven werken

Onze vakmensen van Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. staan voor u klaar.

En dat 6 dagen per week.

Hun volledig uitgeruste werkplaats is getoetst aan de praktijk en bewijst dag in dag uit haar toegevoegde waarde.

 

Behalve alle door Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. geleverde tractoren en machines voeren we ook op andere merken reparaties uit. Logisch dat u ook voor periodiek onderhoud aan landbouw, veeteelt, groenten- en fruitsector en grondverzet machines / transportmiddelen bij Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. op het juiste adres bent.

 

Sterker nog, we lossen zelfs op uw adres (ter plekke) storingen op waardoor onnodige en ongewenste stilstand wordt voorkomen.

De speciaal ingerichte servicebus van Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. vormt een bewezen uitkomst in die gevallen waar repareren op locatie de beste optie is.

En u weet dat een mankement / storing ondanks periodiek onderhoud plots kan ontstaan.

Wel prettig te weten is dan dat u in voorkomend geval terug kunt vallen op de locatieservice van Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V.

 

Daarnaast bedenkt, ontwikkelt, assembleert en produceert Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. geheel in eigen regie agrarische machines die bijdragen aan betere arbeidsomstandigheden met een lagere milieu belasting.

 

Wist u dat Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. over een volledig automatisch airco vulstation beschikt?

Geschikt voor alle soorten (zware) motorische voertuigen. We controleren de airco, zo nodig vullen we bij en verzorgen de reparatie bij een mankement.

 

De onderdelen afdeling complementeert het geheel. Veel machine onderdelen en gereedschappen hebben we op voorraad en in het geval dat niet zo is leveren wij normaal binnen 24 uur (uitzonderingen daargelaten).

 

Over de afgelopen 5 jaar zijn steeds meer producenten/leveranciers enthousiast geraakt over de aanpak van Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. Binnen dat kader is het mooi te zien dat gerenommeerde producenten graag middels een dealerschap van ons netwerk deel uitmaken.

 

Voor verkoop mechanisatie aangelegenheden is uw vaste contactpersoon:

Jack Schreuders bereikbaar op 06-46181766 of per mail op:  jack@bezooijen-schreuders.nl

 

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag 07.30 uur tot 16.30 uur en zaterdag 08.00 uur tot 12.00 uur.

2016 copyright Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V.

bottom of page