top of page

Introductie

 

De Bezooijen-Schreuders Groep is er voor u. In de jaren 70 aangevangen met loonwerk voor de agrarische sector is het bedrijf over de jaren heen door ontwikkeld.

De huidige tweede generatie streeft naar een verdere verbreding van diensten.

Naast het aannemings - en grondwerk bedrijf ondergebracht in Bezooijen-Schreuders Grondwerken BV is vanaf 2001 ook een mechanisatie bedrijf actief. Naar de toekomst toe ligt verdere expansie in het verschiet.

Bezooijen-Schreuders Grondwerken B.V.

Voor ieder werk in de grond, weg, en waterbouw. Voor ieder werk de juiste machines en het juiste personeel. Vanuit de gemeente Moerdijk wordt met vakbekwame mensen met u meegedacht en middels een uitgekiend werkplan wordt alles nauwkeurig uitgevoerd en opgeleverd. Grondwerk, grondverzet... met karakter.

Klik HIER voor meer specifieke informatie over Bezooijen-Schreuders Grondwerken B.V.​

Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V.

 

Een klantgerichte service aanpak is kenmerkend. Er staat een uitgebreide werkplaats met compleet ingerichte servicebus beschikbaar van waaruit 6 dagen 24 uur per dag service verleend wordt. Landbouw mechanisatie in de breedse zin van het woord.

Klik HIER voor meer specifieke informatie over Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V.

Bezooijen-Schreuders Moerdijk
Bezooijen-Schreuders Holding B.V.

Hierin zijn onder andere de administratieve taken van de verschillende bedrijven centraal ondergebracht. Gekozen is om middels een synergie voor alle betrokken partijen een voordeel te bereiken.​ Juist in de huidige tijd wordt door deze opzet een optimale flexibiliteit en bereikbaarheid geboden.

Klik HIER voor verdere contactgegevens.

 

" Het gevoel van ontzorging en de hoge tevredenheid van onze opdrachtgevers over de kwaliteit van ons geleverd werk, vormt de referentie waar wij trots op zijn en waar de gehele onderneming constructief iedere dag weer vanuit de grond aan werkt.

Dat is werken met karakter".

Anchor 7

22016 copyright Bezooijen-Schreuders Groep

bottom of page