top of page

 Bezooijen-Schreuders

 Mechanisatie B.V.

Bezooijen-Schreuders Mechanisatie

...en het werkt als vanouds.

Bij Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. staat u een jarenlange praktijk ervaring ter beschikking.

In talloze situaties blijkt dit keer op keer van onschatbare waarde te zijn. Onnodige stilstand van machines wordt tot een absoluut minimum beperkt en alles gaat in duidelijk overleg.

 

Wat zoekt u nog meer?

 

Onze vakbekwame monteurs denken met u mee en weten wat voor u belangrijk is.

Alles is erop gericht u als klant van Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. gericht, doelmatig en vooral naar volle tevredenheid te helpen. En daar heeft u de voordelen van.

 

Naast het persen van hydrauliek slangen, het leveren van onderdelen en gereedschappen, het verrichten van reparaties en het doen van onderhoud aan machines en tractoren, het verkopen van tuin- en parkmachines, het verkopen van werktuigen voor veeteelt, akkerbouw, tuinbouw en veeteelt wordt de aanwezige kennis ook aangewend voor het volledig zelf construeren van containers, kippers etc. Uiteraard komt de know how ook van pas bij de benodigde assemblage en het gebruiksklaar maken van verkochte werktuigen. Uit het feit dat over de jaren heen het dealernetwerk stevig is uitgebreid blijkt dat Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V. in de brede regio Moerdijk, Klundert, Dinteloord, Steenbergen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Rucphen, Etten-Leur, Breda, Oosterhout een goede positie in de markt heeft opgebouwd.

 

Alles is erop gericht dit naar de toekomst toe verder uit te bouwen en in dat proces vormen al onze bestaande en nieuwe klanten de belangrijkste schakel.

 

Meer info HIER.

2016 copyright Bezooijen-Schreuders Mechanisatie B.V.

bottom of page